Over Qadee

Qadee is een Belgisch merk van kinderkledij dat de zoektocht naar propere kleren voor je kinderen gemakkelijker maakt. Onze t-shirts zijn gemaakt van het stevigste bio-katoen dat behandelt wordt met een water- en vuilwerende coating.

Kinderen die melk/fruitsap morsen voor ze naar school moeten vertrekken? Geen enkel probleem meer voor ons, het vuil loopt gewoon van de kledij. Even met een doekje erover en jouw kledingstuk is weer zo goed als nieuw! Met ons geen stress, door Qadee geraakt jouw kind wel op tijd in de les!

01

Clean kids

Bij Qadee maken we sustainable kinderkledij die voorzien is van water en vuil afstotende technologie. Kinderen die melk/fruitsap morsen voor ze naar school moeten vertrekken? Geen enkel probleem meer voor ons, het vuil loopt gewoon van de kledij.

02

Clean geweten

Onze kledij wordt geproduceerd in Portugal: ver weg van enige vorm van kinderarbeid! Daarnaast zijn de kleren gemaakt uit bio-katoen en gerecycleerd polyester. Natuurlijk omdat wij bij Qadee de planeet een beetje beter willen maken!

03

Clean kleerkast

Wanneer je kind te groot wordt voor zijn Qadee kleding kan je deze items simpelweg naar ons terugsturen. Je ontvangt daarvoor per item een voucher van €5. De oude kledij doneren we later aan een goed doel!

Ontdek het zelf!

Ga naar onze webshop en check onze t-shirts voor 2021.